بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی

راه تشخیص بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی کدام است؟

راه تشخیص بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی کدام است؟

بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی، مطمئناً آنهایی هستند که دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و داروی آمریکا بوده و امتحان خود را در زمینه اثر گذاری و بی خطر بودن پس داده‌اند. اما آیا می‌دانید کدام دستگاه‌های موجود تمام این استانداردها را دارند؟ برای پاسخ به این سؤال، لازم است اطلاعاتتان را در این زمینه ارتقاء دهید.

همانطور که می‌دانید دستگاه‌های لاغری موضعی به منظور حذف چاقی و چربی اضافه از اندام‌هایی به کار گرفته می‌شود، که با روش‌های معمول لاغر نمی‌گردد. در واقع چربی‌هایی که برای سال‌ها در یک ناحیه از بدن شما تجمع یافته است، ممکن است از طریق رژیم غذایی و ورزش از بین نرود. راه حل برطرف کردن این مشکل استفاده از دستگاه‌هایی است که در زمینه لاغری موضعی کاربرد دارند.

البته اگر قرار است از این تکنیک برای از بین بردن چربی شکم، باسن، ران و یا هر بخش دیگری از بدنتان استفاده کنید، بهتر است بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی را بشناسید. برای این کار لازم است ابتدا از مکانیسم این نوع دستگاه‌ها سر در بیاورید و کم و کیف این اقدام را بدانید.

بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی

دستگاه لاغری موضعی چطور کار می‌کند؟

تکنیک‌ها و دستگاه‌های مختلفی برای به کار گیری روش چربی زدایی موضعی طراحی شده است. رایج‌ترین این تکنیک‌ها عبارتند از:

 لیزر لیپوساکشن یا همان Laser Liposuction: این تکنیک که لیپولیز نیز نامیده می‌شود، نسل پیشرفته‌تر ساکشن چربی‌های موضعی است. لیپوساکشن از اولین دستگاه‌های چربی سوزی موضعی است که موفق به دریافت مجوز از سازمان غذا و داروی آمریکا شد. در این تکنیک پرتوهای لیزر به صورت متمرکز به بافت چربی مورد نظر تابانده می‌شود. انرژی و گرمای موجود در این پرتوها باعث ذوب شدن چربی می‌شود. سپس یک کانول که در واقع لوله‌ای بسیار نازک است، برای خارج کردن چربی ذوب شده مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش لازم نیست شما بیهوش شوید. بی حسی موضعی در این فرآیند کفایت می‌کند.

از طرفی درست بعد از انجام این عمل، نتایج آن قابل مشاهده است. فقط کافی است دو یا سه روز صبر کنید تا التهاب و تورم ناشی از لیپولیز از بین برود. در ضمن پوست ناحیه لیزر شده جمع شده و سفت می‌شود. این از مزایای دستگاه‌های لیپوساکشن جدید است که به مذاق بیماران خوش آمده است!

عوارض جانبی: کبودی و حساسیت تنها عارضه انجام این فرآیند است. در موارد نادر ممکن است زخم و عفونت نیز اتفاق بیفتد. البته این عوارض ظرف چند روز برطرف شده و مراجعه کننده می‌تواند فعالیت‌های سبک روزانه خود را در پیش بگیرد. برای انجام فعالیت‌های سنگین‌تر زمان بیشتری نیاز است.

از انواع دستگاه‌هایی که مجهز به این تکنیک هستند می‌توان به SmartLipo, CoolLipo, SlimLipo, or Pro Lipo اشاره کرد.

بهترین دستگاه‌های لاغری موضعی

ترمو لیپولیز یا همان Thermo Lipolysis: این روش در سال ۲۰۱۵ موفق به دریافت مجوز از سازمان غذا و داروی آمریکا شد. در این تکنیک سلول‌های چربی به اندازه‌ای گرم می‌شوند که کاملاً از بین بروند. البته از طرفی یک سیستم خنک کننده نیز وجود دارد، که از آسیب دیدن پوست حین عمل پیشگیری می‌کند. از این تکنیک به عنوان درمان با پرتوهای فراصوت نیز نام برده می‌شود.

شش تا دوازده هفته طول می‌کشد تا نتایج قطعی لاغری موضعی قابل مشاهده باشد. البته ریکاوری از این عمل مدت زیادی طول نمی‌کشد.

عوارض جانبی: احساس گرمای زیاد در حین عمل که ممکن است ناخوشایند باشد، و همچنین درد و کبودی خفیف تنها عوارض جانبی این عمل است.

 

لیزر LLLT یا همان Low-level laser therapy: این روش که دارای مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا است، به نوعی مکانیسمی مانند سرما درمانی یا لیزر سرد دارد. بنابراین اثرگذاری این روش از روش‌هایی با تکنیک لیزر داغ کمتر بوده و البته عوارض جانبی آن نیز خفیف‌تر است. در این تکنیک محتوای سلول‌های چربی از اندام مورد نظر خارج شده، اما خود سلول‌ها در جای خود باقی می‌ماند. این تکنیک در شش جلسه چهل دقیقه‌ای و در طول دو هفته بر روی شما پیاده‌سازی می‌شود. بنابراین برای دیدن نتایج باید این مدت را پشت سر بگذارید. همچنین بر طبق نظر پزشکان و گزارشاتی که از طرف بیماران اعلام شده است، لیزر LLLT در جهت لاغری موضعی شکم و پهلو عملکرد ضعیفی دارد.

عوارض جانبی: این تکنیک امن‌ترین روش برای لاغری موضعی است. بیماران فوراً به زندگی روتین خود برمی‌گردندند و به ندرت دچار عوارض جانبی خواهند شد.

 

فناوری فرکانس رادیویی یا همان Radio Frequency Energy: در این تکنیک سلول‌های چربی مورد هدف فرکانس‌های رادیویی قرار می‌گیرند. زمانیکه سلول‌های چربی از بین رفت، خود چربی ذوب شده، کم کم توسط بدن جذب شده و پوست سفت می‌شود. این تکنیک نیز مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا را دارد.

عوارض جانبی: این فرآیند عوارض جانبی خاصی ندارد. تنها ممکن است کمی کبودی در ناحیه مورد نظر مشاهده شود.

 

کرایولیپولیز یا همان Cryolipolysis: این تکنیک با استفاده از سرمای کنترل شده بافت چربی را دچار مرگ سلولی می‌کند. این روش برای افرادی که در دسته چاق‌ها قرار می‌گیرند مناسب نیست؛ اما برای افرادی که دچار کمی اضافه وزن و چاقی موضعی هستند، عالی عمل می‌کند. مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا برای این تکنیک نیز صادر شده است.

عوارض جانبی: این تکنیک ممکن است آثار خفیفی از تورم، بی حسی و قرمزی بر جای بگذارد.

از دستگاه برای لاغری موضعی کدام اندام‌ها می‌توان استفاده کرد؟

لاغری موضعی با دستگاه برای بخش‌های مختلفی از بدن مانند پشت، باسن، ران‌ها، بازوها، شکم، پهلو، سینه و حتی مچ پا قابل انجام است. حتی می‌توان در یک جلسه عمل، چربی‌های اضافه اندام‌های مختلف را از بین برد. این بستگی به متقاضی دارد که بخواهد یک یا چند عضو چاق خود را لاغر کند! البته  لاغری موضعی شکم و پهلو بیشتر از اندام‌های دیگر در کشور ما و البته سایر نقاط جهان متقاضی دارد.

 

چطور بهترین دستگاه برای انجام لاغری موضعی را شناسایی کنیم؟

این موضوع تا حد زیادی به شرایط جسمی شما، انتظاراتی که از لاغری موضعی با دستگاه دارید، دغدغه‌هایتان و البته بودجه‌ای که برای این کنار در نظر گرفته‌اید بستگی دارد. برای تشخیص بهترین دستگاه لاغری موضعی کافی است به اطلاعاتی که در بالا در اختیارتان قرار دادیم، توجه کنید. انواع تکنیک‌ها و دستگاه های مورد نظر را از فیلترهای بودجه و مطالبات خود بگذرانید، تا بهترین گزینه را شناسایی کنید.

 

موثرترین دستگاه لاغری موضعی شکم و پهلو کدام است؟

لاغری موضعی شکم و پهلو دغدغه خیلی از خانم‌ها و آقایان است. معمولاً اضافه وزن و تجمع چربی نیز در این ناحیه بیشتر از اندام‌های دیگر می‌باشد. بر همین اساس اثربخش ترین دستگاه لاغری برای شکم و پهلو، آنهایی هستند که قدرتمندترین مکانیسم را دارند. بنابراین دستگاه‌هایی که از تکنیک‌های سرما درمانی استفاده می‌کنند، در این زمینه ضعیف عمل می‌کنند. در عوض تکنیک‌هایی مانند ترمو لیپولیز و لیپوساکشن که با استفاده از گرما و انرژی چربی را ذوب می‌کنند، مناسب‌ترین انتخاب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط