مزوتراپی

آیا مزوتراپی باعث رویش مجدد مو می‌شود؟

رسانه‌ها پر شده است از تبلیغ مزوتراپی به عنوان درمان ریزش موی آلوپسی و آندروژنیک و همچنین عامل رشد مجدد موها. اما آیا مزوتراپی باعث رویش مجدد مو می‌شود؟

برای پاسخ به این سؤال ابتدا لازم است که در مورد این تکنیک متفاوت و جذاب بیشتر بدانید!

مزوتراپی چیست؟

این تکنیک عبارتست از تزریق دارو به طور مستقیم بر روی پوست. این پروسه درمانی اولین بار توسط یک پزشک فرانسوی به کار گرفته و مزوتراپی نامیده شد. این پزشک پروکائین را برای درمان یک بیمار به صورت تزریق در داخل پوست تجویز کرد و متوجه شد که شنوایی او بهبود پیدا کرده است.

پس از این تجربه، پزشک فرانسوی شروع به انجام آزمایش‌های مختلف و به کارگیری این روش برای درمان بیماری‌های متفاوت کرد. نتایج همگی به نفع تأثیر این تکنیک در درمان بیماری‌ها بود. بر همین اساس در سال ۱۹۷۶ برای اولین بار این روش توسط همین پزشک فرانسوی مزوتراپی نام گرفت.

جالب است بدانید دلیل نامگذاری این تکنیک به مزوتراپی چیست؟ مزو در واقع به لایه میانی پوست که مزودرم نام دارد، اشاره می‌کند. تراپی هم که حتماً می‌دانید به معنای درمان است. از آنجاییکه مواد معدنی و ویتامین‌ها  به لایه میانی یا همان مزودرم تزریق می‌شود، مزوتراپی به معنای درمان از طریق لایه میانی پوست می‌باشد.

تا سال‌ها از این نوع درمان تنها برای بهبود بیماری‌ها استفاده می‌شد. اما در سال‌های اخیر مزوتراپی به یک تکنیک زیبایی محبوب برای از بین بردن لکه‌های پوستی، نشانه‌های پیری، سلولیت و نواقص زیبایی صورت و بدن به کار گرفته می‌شود. امروز انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها را به لایه میانی پوست تزریق کرده و به وسیله آن شفافیت و سلامت پوست را بهبود می‌بخشند.

حالا شواهد جدیدی رو شده که نشان می‌دهد این تکنیک در کنترل بعضی از انواع ریزش مو و رشد مجدد موها تاثیر مثبت دارد. اما آیا واقعاً اینطور است؟

آیا مزوتراپی باعث رویش مجدد مو می‌شود؟

نقش مزوتراپی در کنترل ریزش، رویش مجدد و سلامت و زیبایی کلی موها چیست؟

مزوتراپی از چند طریق مختلف باعث کنترل ریزش مو و کمک به رشد مجدد موها می‌شود:

  • ایجاد فاکتورهای رشد در پوست سر؛ این فاکتورهای رشد انواع پروتئین‌ها و ویتامین‌ها هستند که در پوست سر بیماران آلوپسی بوسیله مزوتراپی تنظیم می‌شوند.
  • ایجاد تعادل هورمونی: این تکنیک با تنظیم هورمون‌ها و مقابله با اثرات مخرب هورمون های DHT، باعث رویش مجدد موها می‌شود.
  • تأمین آمینو اسید و کراتین مو: این دو ماده نقش مهمی در سلامت و رشد طبیعی موها دارند. بنابراین تکنیک درمانی مورد نظر، بسیاری از عارضه‌های مو را برطرف می‌کند.
  • افزایش ضخامت موها: یکی از اثرات مواد تزریقی در پوست سر، حجم دادن به تار موها است. به این ترتیب مقاومت موها در مقابل آسیب‌های محیطی بیشتر می‌شود.
  • لطافت و درخشندگی موها: تقویت پوست سر با مواد مغذی به معنای رشد موهایی لطیف است که از زیبایی و درخشندگی قابل توجهی برخوردار هستند.

کاربرد مزوتراپی برای رویش مجدد موها چه مزایایی دارد؟

بیهوده نیست که این تکنیک در سال‌های گذشته به این اندازه محبوب شده است. بارزترین مزایای این تکنیک درمانی و زیبایی عبارتند از:

  • امن و غیر تهاجمی بودن
  • بدون عارضه بودن
  • بدون نیاز به دوران نقاهت
  • بهبودی فوری پس از آن و بازگشت به امور روزانه
  • بدون درد بودن
  • مقرون به صرفه بودن

آیا مزوتراپی باعث رویش مجدد مو می‌شود؟

مزوتراپی برای درمان ریزش مو چگونه انجام می‌شود؟

مزوتراپی تنها در صورتی بر روی بیمار اعمال می‌شود، که علت ریزش مو در آن شخص توسط پزشک متخصص تشخیص داده شده باشد. پس از اینکه علت ریزش مو عاملی مانند آندروژنتیک یا آلوپسی تشخیص داده شود، نوبت به تزریق می‌رسد.

در این تکنیک مواد مغذی به پوست سر تزریق شده و آن را در جهت کنترل ریزش مو تقویت می‌کند. ویتامین‌ها و مواد معدنی در این فرآیند در فاصله یک سانتی‌متری و به لایه میانی پوست سر یا مزودرم تزریق می‌شود. این تزریق غالباً بوسیله سوزن‌های خیلی ظریف انجام می‌گیرد.

چند جلسه مزوتراپی برای کنترل ریزش مو و رشد مجدد موها لازم است؟

این تکنیک یک درمان ۴ ماهه است. البته بنا بر شرایط هر بیمار و تشخیص درمانگر ممکن است در دوره درمان تغییراتی ایجاد شود. شما در ابتدای کار لازم است هر هفته یکبار در جلسه درمانی شرکت کنید. سپس با پیش رفتن روند درمان فاصله بین جلسات بیشتر شده و به هر ماه یک بار تغییر می‌یابد.

توجه کنید که به هیچ عنوان نباید درمان را تا به دست آوردن نتایج نهایی و بنابر تشخیص پزشک تان رها کنید. حتی اگر احساس کردید که به حد قابل قبولی از نتایج دست پیدا کرده‌اید، متوقف کردن درمان یک اشتباه محض است.

 

درمان با تزریق در مزودرم جذب مواد مغذی توسط فولیکول‌های مو را به حداکثر می‌رساند. در نتیجه فولیکول‌های غیر فعال، فعال شده و رویش موها را آغاز می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط